Хороскоп 2021г

Изминаващата 2020 г. сякаш беше влакче на ужасите, особено за кардиналните знаци. Многото струпване на планети в знак като Козирог, който отговаря  за времето, структурата, авторитетите, кармата, възрастните хора, ни показаха колко сериозен е този знак. Няколко нови цикъла стартираха през тази високосна година и ще се разгръщат в продължение на още 30. Как бихме могли да изкореним някой стари модели? Можем ли да намерим нови? Достатъчно гъвкави ли сме? Отворени ли сме за иновации?

Още през декември тази година ще усетим новата енергия, когато две от основните планети ще сменят знакът си- Юпитер и Сатурн. Първата отговаря за експанзията, разширението, оптимизма, а втората е учителят на живота. Този без който няма как да преминем в по горен клас. Събрани заедно те образуват т.н. Царски съвпад, той се случва на всеки 20 год. През декември 2020 г. те преминават от земната стихия във въздушна. От консервативност към либералност- Водолей е знакът на новото време. Така,че поставяме началото на нов цикъл свързан със свобода, равенство, иновация, технология. Тъй като Плутон ( планетата на трансформацията) ще остане до 2023-2024 в Козирог все още ще се опитва да ни връща към едни по стари принципи.

През 2021 г. ще има по малко ретроградни планети и по малко затъмнения, така че определено ще бъде доста по спокойно. Две Слънчеви и две Лунни затъмнения:

26 май 2021- Пълнолуние в Стрелец и Пълно Лунно затъмнение

10 юни 2021- Новолуние в Близнаци и Пръстеновидно Слънчево затъмнение

19 ноември 2021-Пълнолуние в Телец и Частично Лунно затъмнение

04 декември 2021- Новолуние в Стрелец и Пълно Слънчево затъмнение.

Ще спомена и датите на ретроградните планети:

Ретрограден Меркурий: от 30 януари до 21 февруари във Водолей ( през този период ще преразгледаме как общуваме с приятелите и групите около нас).

От 30 май до 23 юни в Близнак ( не подходящо време за подписване на договори и кратки пътувания).

От 27 септември до 18 октомври във Везни ( отново стари партньорства и бизнес отношения, не се преподписват и стартират нови такива).

Ретроградна Венера от 19 декември 2021 до 29.01.2022 г ( не подходящ период за брак, сватба и нови връзки).

 

Каква ще бъде 2021 за всеки знак и асцендент?

 

ОВЕН- Фокусът при Вас през новата година ще бъде върху осъществяването на мечтите. Ще намерите нови приятели и ще се приобщите към нови групи и хуманни каузи. Изминалата 2020 г. бяхте подложени на изпитания, но ако съумеете да проявите търпение и концентрация, то тогава късметът ви ще се отблагодари. Тъй като Плутон още не е приключил с кариерата Ви, ще има какво още да се трансформира там. Някой от Вас може да имат през април, май и юни повече грижи с бащи и авторитети, но ако сте дисциплинирани успехът накрая ще бъде с Вас.

ТЕЛЕЦ- За Вас, Телци 2021 г. продължава да носи новости, тъй като Уран( планетата на промените) е във вашият знак. Родените в средата на зодията ще трябва да свикват с доста промени, особено в кариерно отношение, Смяна на работа или позиция. При някой от Вас ще започне обучение, а други може да емигрират.  Възможно е да стартирате собствен бизнес и да постигнете високи цели, но няма да е лесно. Помнете, че за хубавите неща се иска упорита работа.

БЛИЗНАЦИ- Вие сте едни от знаците, които ще бъдат облагодетелствани през тази година. Очакват Ви пътувания, духовно израстване и повишаване на квалификацията. Някой от Вас ще се запишат в университет, други ще се отправят към търсене на истината. Ако се наложи да водите юридически дела, избягвайте периодите на Ретрограден Меркурий. Не е изключено да се занимавате с наследства и банки. При всички случай след края на годината ще сте преродени.

РАК- Скъпи Раци, изминалата 2020 г. ви дойде в повече. Вие бяхте един от знаците, които премина през всякакви катаклизми. Сега бавно ще започнете да се приспособявате и да свиквате с новостите. При някой от Вас ще има доста занимания с чужди пари, с кредити, банки . Може би доста кармични неща ще ви се случат. Ще се наложи да се заровите в подсъзнанието си и да обърнете внимание и на себе си. Някой Раци ще намерят нова половинка или ще започнат бизнес съдружие. Други ще активират сексуалната сфера. Отворете се за всичко, което идва. Както казах- кармично е и не напразно идва. Учете се и приемете.

ЛЪВ- За Вас, Лъвове 2021 г. ще бъде малко по сложна. Партньорствата ще са на преден план. Как давате любов? Можете ли да получавате? Може би ще се разрушат някой бракове и съдружия, които са изживели времето си. Така трябва, дайте път на новото. Тези от Вас, които имат дълги връзки, може да получат предложение за брак. Пазете здравето си и ходете на профилактични прегледи. Някой от Вас може да преминат в съвсем нова сфера на работа. Може да пробвате някой нов здравословен режим на хранене. При всички случай никой не може да отнеме блясъкът Ви.

ДЕВА- Вие, Деви ще се занимавате с доста работа през 2021, но това не е странно за Вас. Все пак сте знак на службата. Смяна на работа или промяна на условията в настоящата. Година на приспособяване. Обърнете внимание на здравето си, хранете се здравословно и откажете цигарите. Тази година може да се оттървете от вредни навици. Ако сте се чудили дали да си купите домашен любимец- да, сега е момента. Някой от Вас може да забременеят и родят, други да се влюбят. Тази година е възможно да отключите неподозирани таланти.

ВЕЗНИ- Вие, Везни, издържахте много през последните 3 години. Идва и вашият момент за забавление и любов. Доста от Вас ще усетят стрелите на Купидон. Други ще срещнат голяма любов, а трети ще стартират дребен бизнес. Внимавайте през октомври, когато Меркурий ще бъде Ретрограден във вашият знак. Това е година, в която може да намерите себе си и да създадете семейство. Възможна е и смяна на жилището Ви.

СКОРПИОН- За родените в началото на зодията годината ще бъде с трудности. Не се предавайте, винаги през борбите се случва най- хубавото. Доста Скорпиони ще се занимават с недвижими имоти, ще купуват или продават такива. Годината при Вас е свързана с род, семейство и корени. Ремонтни дейности също не са изключени. Някой от Вас ще продължат да работят от вкъщи. Част от Скорпионите ще празнуват- сватби, кръщенета. Комуникацията при Вас търпя доста промени през последните 2 години, време е да повишите квалификацията си.

СТРЕЛЕЦ- За Вас, Стрелци годината ще бъде благосклонна. Време е да намерите нови канали за реклама и комуникация. Дали ще пишете или ще говорите, за Вас няма значение, и двете ги можете. Търсете информация и я споделяйте.  Някой от Вас ще се запишат на кратки курсове, други е добре да обърнат внимание на братята и сестрите си. Не подценявайте и съседите.  През тази година може да се сдобиете с нова кола или телефон. Пътуванията също са стихията Ви. 2021 ще трансформира ценностната Ви система.

КОЗИРОГ- След тези дълги, сложни три години, Планетата на ограниченията излиза от вашия знак и ако сте се трудили упорито и не сте се отказвали 2021 г.е времето за берекет. Нови доходи Ви очакват. Най- сетне материализация на действията Ви. Плутон все още ще трансформира ценностната Ви система ( особено последната декада), но ако сте успели да внедрите новото, идва щастието.

ВОДОЛЕЙ- Царският съвпад ще бъде във вашият знак през 2021 г. Работа с АЗ-А и собствената Ви личност е на преден план. Едно ново начало за Вас, Водолей. Тази година ще смените имиджа си, сякаш ще се сдобиете с нова лична карта. Може да решите да промените и външния си вид. Голяма промяна и реализация на целите Ви. Успех. Годината е Ваша.

РИБИ- Вие, Риби, завършвате един дълъг цикъл през тази година. Предстои ви освобождаване, главно на психиката. Добре е да бъдете състрадателни и помагащи, не че това е чуждо за Вас. Ще работите с миналото и с кармата. Ще творите, ще рисувате, пеете. Някой от Вас може да емигрират, при други ще има промяна в приятелския кръг.  Реализация на цели и мечти.

Астролог: Даниела Кръстева

 

0899 199 523