Февруари

Астро прогноза за 26.02.2021 г.
ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА

Днес приятели,
отметнете важните дела до 13.30 ч., ако това е възможно. След 19.00ч. Луната навлиза в Дева, за да се подготви за Пълнолунието в събота.

ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА
В събота сутрин, в 10.17 ч. Слънцето и Луната застават в опозиция едно на друго. Знаете, това е кулминация на този месец, които започна с Новолунието във Водолей на 11.02.
Ако сте решили вече как да продължите напред, сега още по-ясно ще си дадем сметка какво ни е нужно.
Знак Дева е свързан с анализа и е време да видим до къде сме.
Ше намерим решение на казуси и въпроси, които са възниквали в нас напоследък.
Дева залага на фактите, а Слънцето,Венера и Нептун са в Риби- знак свързан с интуицията. Можем да направим извод, които ще бъде взет не само на интуитивно ниво, но и на рационално.
Другото важно нещо е здравето ни. Сега може да прочистите организма, да се освободите от токсините или просто да направите някаква профилактика.
Грижата за нас и другите е изключително важна в следващите седмици. Не само физическата, а и психическата.
Търсете баланс( истински такъв не може да бъде достигнат) между материя и въображение.
Ароматни масла, разходка, топла вана- това са чудесни разтоварващи практики , за да може да решим къде да сложим ред.
На това Пълнолуние ще се заредим с нови идеи .
Най- силно повлияни ще бъдат знаците Риби, Дева, Стрелец и Близнак.

НЕДЕЛЯ- в последния ден от месец февруари прекрасните тенденции ще продължат да се развиват, не само днес, а и през месец март.

Астро прогноза за 25.02.2021 г.
ВЕНЕРА В РИБИ
СЛЪНЦЕТО СЕКСТИЛ УРАН
Вчера ви разказах за един от днешните прекрасни аспекти, но не спираме до тук. От днес Юпитер( късметлията) изгрява като Зорница, започва да става видим и ще може да го наблюдаваме преди изгрев.
До тук ,добри новини, а тепърва започваме.
След престоя във Водолей, планетата на естетиката се потапя в Риби до 21.03.
Венера ще ни разчувства и ще ни вдъхнови. Риби се свързва с Божествената любов, тази без граници. Ще имаме нужда да обичаме и да бъдем обичани. Ако влезете в любовна връзка в този период е добре ,все пак да прецените ситуацията, защото тук Венера лесно се влюбва, но доста често остава не разбрана. Съветвам ви да изградите добри граници за този период. Може да попаднете в много приказни и сюреалистични сюжети.
От друга страна е чудесен период за творчески настроените хора и за малко повече време за нас самите. Повече хидро процедури, масажи и медитации.
Скорпион, Рак и Риби, Телец и Козирог са щастливците.
Слънцето също е в секстил с Уран днес. Този аспект ще активира още повече желанието ни за реформа. Може да разчитате на помощ от приятели и помощ от астрологията. Вълнуващи усещания и ексцентрични моменти за нашето Его ни е приготвил Уран! Предстои оптимизъм и смях, а когато се смеем произвеждаме ендорфини, които са естествени болкоуспокояващи. Така че, бъдете здрави!

Астро прогноза за 24.02.2021 г.

Днес до 14.30 е време за рутинните неща, с които да се занимавате.
След този час , тон ще задава Луната в Лъв. Желание за изява, публичност и творчество.
Утре има точен аспект между Марс и Плутон, които действа от днес и ще остане активен до петък.
Марс е в Телец, а Плутон в Козирог. Това е много мощна енергия за земните знаци. Това е аспект, които ни дава възможност, а кулминацията му е през юни.
Подгответе се за физическа и психическа устойчивост, много страст, мотивация, воля, отстояване на личните ни граници, разкриване на тайни.
Мотивацията ни я усещаме първо на вътрешно ниво, след това и на външно. Така че, приятели, отново промени в кариерно отношение, но и в сексуално. Не забравяйте, че това е хубава енергия и взимайте решения.

Астро прогноза за 23.02.2021 г.
Вторник е изпълнен със същото усещане , като вчерашния ден. Така е, тъй като отново Лунното светило продължава да се движи през знак Рак.
Вечерта ще направи и доста романтичен аспект с Нептун, от което може да се роди още повече творчество.
Тези от вас, занимаващи се с изкуство и спа процедури са чудесно днес. Останалите съветвам да си подарят от тези усещания.
За да е в покой душата, тялото също е добре да се отпуска.

Астро прогноза за 22.02.2021 г.

Здравейте в последната седмица на февруари!
Очаква ни хубава седмица, приятели. Естествено, събития от планетарна гледна точка никога не липсват, защото звездите и планетите не спират да се движат. Тази седмица предстои и Пълнолуние в знак Дева!
Да се върнем на сегашния момент обаче.
От днес Меркурий вече задвижва своя ход и можем да се отдадем на сбъдване на плановете си. Всичко, което премисляхте през последните 2-3 седмици, може да се стартира. До края на април няма да има ретроградни планети.
Понеделник е ден на Луната , а тя прави обиколката си днес там, където и е най-добре- знак Рак.
Аспектите и с другите планети също са добри и ще ни помагат през този ден.
Теми свързани с дом, ремонтни дейности, недвижими имоти, хранене, деца, топлина, уют са активни. Ще усещаме сантименталност и грижа към другите.
В хармония са водните знаци- Рак,Риби и Скорпион.

Астро прогноза за 19.02 и почивните дни

Днес е ден за по малко активност, защото Луната в Телец завършва обиколката си, но без мажорни аспекти. Вършете по рутинни дейности.
След 18.00 ч.с преместването и в знак Близнак ще стартира и желанието ни за общуване. Да насочим вниманието си обаче натам, как ще го правим.
СЪБОТА- Венера квадрат Марс.
Този аспект инициира действие и не ни оставя да сме пасивни. Двете планети отговарящи за взаимоотношенията се предизвикват.
Как ще ни се отрази?
Тъй като все още сме подвластни на Сатурн и Уран( които направиха квадратура в сряда), сега ще трябва да погледнем от друг ъгъл на партньорствата си( и бизнес). Ако сте били по отстъпващите дали не е време на смените не кораба, а да обърнете платната. Тези, които са били доминиращи да се запитат давам ли достатъчно?
Знаете, че само Венера може да укроти Марс. От нас зависи.
НЕДЕЛЯ- Меркурий тръгва в директен ход. Все пак имайте едно наум, че той днес е стационарен( неподвижен) и може да има усложнения в разговорите, техниките, пътуванията.
През тези дни на ретрограднист се върнахме назад, огледахме и премислихме. Сега можем да потеглим смело напред и от понеделник да сбъдваме мечти.

 

Астро прогноза за 18.02.2021 г.
СЛЪНЦЕ В РИБИ
Срещата на Сатурн и Уран- последната видима и първата невидима планета, ще ни се отразява още доста време.
Луната е все още в Телец и вчера тя се срещна с Уран, за да подсили промяната, като също така внесе и доза нетърпение.
През този ден нейните докосвания няма да са малко.
Първо с Меркурий, след това с Юпитер, а накрая и с Нептун. Съветвам ви да търсите баланс в разговорите си и в сделките.
В 12.44 ч. Слънцето ще премине в Риби, сякаш да ни помогне с любовта и с цялото това напрежение. То ще остане там до 20.03.
След сбирката на шест планети във Водолей, една по една започват да излизат от там и да хармонизират събитията в живота ни.
Слънце в Риби ще ни накара да се отпуснем и да оценим спокойствието. Това е дванадесетия знак- с него приключва целия цикъл. Можем да направим равносметка. Време е за малко почивка, все едно сме били на театър, но имаме нужда от антракта.
Състрадателни по душа ,Рибите са знак, които има два пътя пред себе си- жертва или спасител.
Доста често в ранни години са жертва, но по късно разбират, че могат да станат лечители.
Тихи, неговорещи, пасивни.
Риби отговарят и за психиката, така че сега е време да се погрижим и за душата ни. Посещения или обучения при терапевт са чудесни този месец, също и спа процедури, йога, творчество.
Няма да ни липсва амбиция, защото Слънцето ще получи подкрепа и от Уран и Плутон през месеца.
Всички ние ще станем по даващи и приемащи.
Естествено, Риби, Рак и Скорпион ще се чувстват най-добре.
Честит Рожден Ден, Риби!

Астро прогноза за 17.02.2021 г.

САТУРН квадрат УРАН

Ето ни на прага на първия важен аспект за годината- Сатурн квадрат Уран.
Неговата цикличност е около 45 години. Когато започва тази среща между двете планети е през 1988 г., а последната им квадратура е през 1999-2000г. Целият цикъл ще завърши 2032.
И двете планети са управители на знак Водолей( Сатурн е античния, Уран е съвременния). И двете планети отговарят за студенината. Каква е разликата обаче между тях?
Сатурн е най- консервативния знак, отговарящ за времето, ограничението, традицията, старите хора.
Уран пък е точно обратното- либерален, обича новия подход, младото поколение и никакви граници. Сатурн слага рамки и уважава авторитети, Уран разбива рамки и не зачита авторитети. В момента Уран транзитира в Телец, друг консервативен знак, а Сатурн във Водолей( свободния знак).
Тези планети ще се срещнат още два пъти през тази година- на 14.06 и на 24.12., заради ретроградните им фази.
Сложно, нали?
Очаквайте взимане на нови решения по стари казуси( толкова стари, че дори може да се върнем през 2000 г.).
Какво да правим?
Внесете промяна там, където сте се застояли дълго, преминете в бъдещето, дайте шанс на новостите в живота ви, махнете рамката на старите вярвания, експериментирайте, прегледайте финансите.
Всичко, към което сме пристрастени ще изчезне. Мисловни и емоционални модели, хора, физически предмети- ще има обновление. Сега обаче може да усещаме съпротивата. Не се страхувайте. Когато всичко приключи ще дишаме по- леко и ще се почувстваме като Алиса в страната на чудесата.
Водолей, Телец,Скорпион, Лъв ще усетят изключително мощно енергията.
Пазете нервната си система и щитовидната жлеза( препоръчвам медитации).
Тези процеси, които стартират сега ще подлежат на ревизия през юни и на финал през декември.
Вижте в картата си знаците Водолей и Телец, там ще се случи трансформацията.
Астро прогноза за 16.02.2021 г.
Заредена с много енергия Луната все още прави своя обход в Овен. Тя действа на вътрешно ниво, но колкото и да искаме да бързаме и да се развиваме, един от най- основните аспекти за годината предстои утре вечер, така че съветвам ви да имате търпение.
Вечерта вече ще усещаме повече дълбочина в нас и интензивност на емоциите.
Овен, Лъв и Стрелец ще приемат по лесно енергията.

Астро прогноза за 15.02.2021 г.

Очаква ни огнено начало на седмицата. Днес и утре Луната ще транзитира в Овен и ще ни носи импулсивност и хъс. Личната ни активност се засилва. Физическото ни тяло също се чувства заредено, така че тази енергия може да бъде изразходена в спорт.
Аспектите, които ще сключва днес Луната са прекрасни, настроите се на работна вълна.
Меркурий и Юпитер са в съвпад. Това означава време за изпити, обучения, международни преговори.
Тази седмица е последната на ретроградния Меркурий и след това ще можем да стартираме идеите си.

Астро прогноза за 12.02. и почивните дни!

Здравейте, след Новолунието във Водолей.
Днес може да запишете и заявите желанията си на Вселената.
Родената нова Луна ,се къпе вече във водите на знак Риби и така ще бъде през всички почивни дни, а това ще донесе късмет на Скорпион,Рак и Риби. Когато Луната е там е чудесно за уединение и почивка.
Време за любов и още нещо, все пак наближава Свети Валентин.

СЪБОТА- Венера ще се срещне с ретро Меркурий, за да ни подсети за някой стари отношения, които искат рестарт. Тъй като това е Венера, а тя владее изкуството на компромиса, би трябвало преговорите да преминат гладко. Успешен период за хората, които се занимават с изящно изкуство.

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ !
ВЕНЕРА СЪВПАД ЮПИТЕР !

Ново начало, нова година( китайска), нова среща на Венера и Юпитер.
Ето ни в един доста специален ден, като че ли за цялата година.
Ще започна със срещата на двете планети- благодетели, които ще направят това Новолуние едно от най- щастливите. Венера и Юпитер са считани в астрологията за малкото и голямото щастие ,и днес те се сливат в една прегръдка ( винаги веднъж годишно). Прегръдка, която ще донесе истински успех и късмет, особено на Водолей, Близнак, Везни, Овен и Стрелец, но и на всички.
Тази среща ще подсили нуждата ни от мащабиране на светогледа ни, ще донесе много приятни емоции в любовта и просперитет в обучението и приключенията. Финансовите успехи също чукат на вратата.

Астро прогноза за 10.02.2021 г.

Вече и Луната е във Водолей, за да направи компания и на останалите пет планети, които се намират там. Така ще направят репетиция за утрешното Новолуние.
Енергията е на промяна и сигурно всички усещаме това, не от сега, а още от 21.12.2020 г., когато Юпитер и Сатурн сложиха начало на новото време. Свеж въздух започва да идва към нас.
Днес ретрограден Меркурий е в динамичен и предизвикателен аспект с Марс, които се намира в Телец.
Въздържайте се от горещи дебати, още повече на теми, които вече са отминали. Не изправяйте кривите краставици и не вземайте прибързани решения.
Постарайте се да изказвате мнението си спокойно.

Астро прогноза за 09.02.2021 г.

Вторник отново сме в енергията на Козирожката Луна. Работа и професионализъм. Връзката и с Марс ще ни предизвиква да се занимаваме активно. Следва среща с Нептун, която ще ни помогне да творим и да бъдем съпричастни към другия.
Вечерта ще завърши с последната среща на Луната с Плутон, внимавайте с контрола и тъмните страсти.

Астро прогноза за 08.02.2021 г.

Започваме любовната седмица с прекрасни аспекти.
Луната е в Козирог обаче, и ще ни насочи не към любов, а към работа.
Подходящо е днес за предоговаряне и срещи. Заради срещата на светилото с Уран, всичко ще става бързо.
Слънцето и Меркурий са в съвпад днес, но тъй като той е ретрограден, завършвайте проектите си.
Още повече в четвъртък предстои Новолуние във Водолей, така че гледайте да финализирате старите и отложени дела.

Астро прогноза за 05.02.2021 г. и почивните дни.
Днес гледайте да приключите с финансовите си дела до обяд, тъй като след това отново Луната си взима почивка.
След 19.00 ч.преминавайки в Стрелец ще ни осветли с различна енергия- по- оптимистична и приятна.
СЪБОТА- прекрасен ден ще бъде първия почивен ден.
Днес Венера и Сатурн са в съвпад. Следва отрезвяване на отношенията ни, независимо дали са бизнес или брачни.
Това е връзка, която от една страна показва обраност и контрол в емоциите, но от друга е сериозен показател за създаване на здрави взаимоотношения.
Съветвам ви днес да правите нещо, което е приятно за душата, нещо, което да ви донесе истинско отпускане.
НЕДЕЛЯ- последния ден от седмицата също ще ни предложи интересни събития, в които отново Венера ще бъде в главната роля.
Планетата на красотата в дисхармоничен аспект с Уран.
Ако имате отношения, които са разклатени- внимавайте сега, защото може да приключат финално. Не бъдете егоцентрични или самовлюбени. Опитайте се да направите съзнателен анализ, ако е необходимо.
Използвайте енергията за разходки.
Астро прогноза за 4.02.2021 г.
Днес е добре да разгледате кое е важно да се свърши. Когато Луната е в Скорпион е подходящо да се занимаем с финанси, застраховки и кредити( още повече и Меркурий е ретрограден).
Луната през целия ден ще сключва само напрегнати аспекти, затова запасете се с търпение.
Разчитайте на интуицията си и на шестото си чувство.
От нас зависи в кое проявление ще премине четвъртък. Ниското е гняв и обида, високото е даването.
Скорпион е контролиращ знак- опитайте се поне днес да се доверите на Вселената.
Енергията е подходяща за Скорпион, Рак и Риби.

leo.

Астро прогноза за 03.02.2021 г.
За днес не планирайте големи неща, особено до 16.30 ч. Аспектите за целия ден не са хармонични, а и Луната е в почивка също. Когато не сключва аспекти с други планети, тя също си взима разпускащ ден.
След този час, навлизайки в Скорпион, тя ще даде тон за финансите, страстите и дълбоко скритите неща.
Времето е добро за Скорпион, Рак и Риби.
Астро прогноза за 2.02.2021 г.
Отново е време за личните и бизнес отношения. Всеки месец, когато Луната прави обиколката си във Везни , набляга на тези теми.
Днес тя ще сключва още от сутринта чудесни аспекти.
Първо с Юпитер, което ще ни помага да пишем, учим и да се разширяваме.
Ентусиазъм и оптимизъм ще усещаме и от връзката на двете светила. Мъжкото и женското днес са в баланс.
Чудесен ден за Водолей, Близнак и Везни!
Добре дошъл, Февруари!
Влизаме в него с надежда и вяра.
Днес до 13.00 ч.Луната завършва обиколката си в знак Дева, така че ако още не сте сложили в ред дейностите си или къщата си, имате време.
Планетата на войната( Марс) и тази на Егото( Слънцето) са в напрегнат аспект. Това ще ни помогне да имаме голяма физическа устойчивост и воля. Лошото тук е, че нямаме търпение и може да прибързаме. Съветвам да практикувате спорт днес.
След 13.30 ч., когато нощното светило влезе във Везни , може малко да балансира този заряд.
Венера преминава във Водолей и ще остане там до 25.02.
През изминалите дни тя беше емоционално обрана, сега също няма да успее да покаже топлината си, защото и Водолей не е топъл знак.
Можем да очакваме свободни взаимоотношения и нестандартни вкусове.
Насочете нейната енергия към творчество, тъй като връзките създадени сега, няма да бъдат дълготрайни.
Експериментирайте и гледайте с широко отворени очи.
Прекрасен период за Водолей, Близнак и Везни, също и за хората с Венера във Водолей!
Желая ви свободна седмица!
За връзка с мен, цени и услуги:
0899 199 523